domingo, 15 de noviembre de 2009

atenció a Kivu.

Kivu Septentrional, és una província de la Republica Democràtica del Congo, que degut a la seva pobresa i a la guerres en les que es veu involucrat dins de l'Africa, hi podem trobar moltes violacions als drets dels infants. Aquesta provincia, es troba en que molts infants estàn baixos de defenses i que degut a la falta d'higiene, alimentaciò... es veuen afectats per moltes malalties que poder es reduirien molt si es cobrissin les necessitats bàsiques dels infants i de la resta de la poblaciò. Però això no és tot, ens trobem també en que els infants que estàn sans no poden tampoc, disfrutar de la seva infància ja que sòn agafats per l'exercit i obligats a ser entrenats per quan hagin d'anar a la guerra. Aquí podem veure que aixó no està bé, peró el que hem d'aconseguir és que ells també es donin compte i fer tot el possible perquè s'acabi aquesta violació doble que s'està sofrint en aquesta provincia africana.

2 comentarios:

  1. Es penos que agafin a nens tens petits i els explotin, però el que encara es més penos es que la societat ho permeti.
    Volem anar de moderns, que estem al segle 21, inovem amb les TIC, però no som responsables de el més bàsic de tot que els nens tinguin els seu drets.
    Estem en una societat canviant i cada cop més actual, però per segons quines coses, encara estem en la prehistòria, perque encara no puc entendre que encara es facin aquestes coses, es horroros.

    ResponderEliminar
  2. estic totalment en contra, aquests nenes haurien d'estar jugan i tenir una educació i sobretot una protecció.ho trobo inhumà lo que fan amb aquests petitons..haurien de tenir una infantesa com la majoria de nens...

    ResponderEliminar